Healing art En intuïtieve workshops

Lekker laagdrempelig kennismaken met allerlei helende creatieve technieken die tevens zorgen voor ontspanning en rust. Dat kan ook. Regelmatig organiseer is korte workshops of langere cursussen om je creativiteit een superboost te geven. Ook leuk als bedrijfsuitje! 

Het kan dan gaan om bijvoorbeeld intuïtief tekenen met potlood en inkt of neurografisch meditatief tekenen, maar ook mozaïek of schilderworkshops komen voorbij als ook af en toe een specifieke techniek die ik verder uit ga diepen met jullie. Kortom een waaier aan opties 

In mijn atelier schep ik een veilige warme omgeving waar je kunt aansluiten bij één van de workshops of cursussen. Check voor het aanbod regelmatig mijn social media kanalen of neem even contact met me op voor meer informatie. Ook als je met je collega’s een leuke activiteit wilt ondernemen of de teamspirit wilt versterken kan ik een workshop op maat verzorgen. Vraag me gerust naar de mogelijkheden, of klik hier voor actuele cursusaanbod.