foto blog 3Dit is een blogje speciaal voor alle dames. Doe maar gewoon dat is al gek genoeg. Dat wordt ons al van jongs af aan geleerd, maar de dansvloer is met name een plek waar je jezelf echt mag laten zien. Je bent vrouw, je hebt rondingen gekregen, waarom zou je ze niet gebruiken? Je vrouwelijkheid mag je laten zien toch?

Ik merk dat dames het nog wel eens lastig vinden om met die vrouwelijkheid te spelen op de dansvloer. In de danslessen wordt er vaak maar weinig tijd besteed aan ladystyling en dat is jammer. Want ja, wat doe ik in een draai nu met mijn armen, kijk ik mijn partner aan, gooi ik die heupen in de strijd of toch maar niet? Mijn antwoord is even simpel als gecompliceerd. Gebruik wat je hebt gekregen. En dan bedoel ik niet op een ordinaire manier, maar met stijl, met flair. Het is een kwestie van durven, proberen en met baby salsastapjes implementeren zal ik maar zeggen.
Het gaat er niet om hoe technisch perfect het is, het gaat erom waar jij je goed bij voelt. Dat je jezelf zeker genoeg gaat voelen om eens een schouder sjimmie te laten zien bijvoorbeeld. Of, als je echt durft, misschien wel een beetje reggeaton spice durft te gebruiken.

Dat is waar mijn ladystyling workshops over gaan. Speelsheid, durf en vooral heel veel fun. Met een groepje vriendinnen, een feestje of toch liever privéles om te beginnen. Het kan. Je hoeft alleen maar die eerste stap te zetten en contact met me op te nemen. Dan gaan we samen op zoek naar jouw stijl. En daarna? Show je stijl op de dansvloer, zonder schaamte, gewoon omdat het kan! Laat de heren maar versteld staan.
We are women, hear us roarrrrrr!

[powr-comments id="f62c0f05_1515758853917"]

Contact mij via social media