dans09

Eindelijk, we zijn los! ABanico Expressive Workshops & Coaching is een feit en dat vieren we met een leuke winactie.

Ik stel jullie steun enorm op prijs. Zowel de volgers van het eerste uur als ook nieuwe geïnteresseerden wil ik daarom vragen om me niet alleen hier op de website te volgen, maar ook op Facebook de nieuwe pagina “leuk te vinden”. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, foto’s, video’s en meer.
En zoals beloofd hang ik er een leuke actie aan. Wanneer ik 250 “likes” op de pagina heb verloot ik onder alle volgers een salsa suelta workshop van een uur voor 5 personen. Dus gezellig met vrienden / vriendinnen kennis maken met Cubaanse salsa.

Iedereen maakt kans. Hoe? Klik HIER om naar de Facebook pagina ABanico Dans met mij te gaan en klik op de knop “vind ik leuk”. Je dingt dan automatisch mee. Van mij alvast een dansje als dank voor je steun!

Bailaconmigo, kom dans met mij!

PS: ook nog kans maken op een uniek kunstwerkje? “like” dan HIER ook de pagina ABanico Creatief & Coaching!

[powr-comments id="3c2bf879_1513515466957"]

Contact mij via social media