fotoanjaDaar stond ik dan met mijn rugzak, groen van de zenuwen, op Schiphol te wachten op mijn vlucht naar Havana Cuba. Waarom deed ik dit ook alweer? Oh ja, ik wilde graag leren dansen en een salsavakantie naar Cuba leek een heel goed idee.

Soms moet je dingen doen die buiten je comfortzone liggen. Nou, ik zag mijn comfortzone niet eens meer zo ver stond ik er buiten. In mijn uppie naar de andere kant van de wereld, goed plan! Ja, het was echt een goed plan want ik had nooit durven denken dat deze trip, deze rollercoaster waarin ik mezelf in het voorste karretje had gemanoeuvreerd, me de ultieme feel good verslaving zou brengen, Cuban salsa! Dat is inmiddels vier jaar en vijf steeds langer wordende vakanties naar Havana geleden.

De vele salsalessen van mijn Cubaanse dansleraren, de eindeloze kilometers op de dansvloer in Cuba én in Nederland en mijn liefde voor dat eiland in de Caraïben hebben ertoe geleid dat ik begin 2017 koos om de salsadocentenopleiding te gaan volgen. Inmiddels met de certificaten op zak probeer ik de liefde, de fun en de kracht van Cuban salsa over te brengen op iedereen die het aandurft om een workshop bij me te volgen. Ik nodig je uit om het plezier van salsa dansen zelf te ervaren. BailaConmigo, kom dans met mij! [powr-comments id="87f0b099_1513515790113"]

Contact mij via social media