DANS MET MIJ

foto blog 3Dit is een blogje speciaal voor alle dames. Doe maar gewoon dat is al gek genoeg. Dat wordt ons al van jongs af aan geleerd, maar de dansvloer is met name een plek waar je jezelf echt mag laten zien. Je bent vrouw, je hebt rondingen gekregen, waarom zou je ze niet gebruiken? Je vrouwelijkheid mag je laten zien toch?

Ik merk dat dames het nog wel eens lastig vinden om met die vrouwelijkheid te spelen op de dansvloer. In de danslessen wordt er vaak maar weinig tijd besteed aan ladystyling en dat is jammer. Want ja, wat doe ik in een draai nu met mijn armen, kijk ik mijn partner aan, gooi ik die heupen in de strijd of toch maar niet? Mijn antwoord is even simpel als gecompliceerd. Gebruik wat je hebt gekregen. En dan bedoel ik niet op een ordinaire manier, maar met stijl, met flair. Het is een kwestie van durven, proberen en met baby salsastapjes implementeren zal ik maar zeggen.
Het gaat er niet om hoe technisch perfect het is, het gaat erom waar jij je goed bij voelt. Dat je jezelf zeker genoeg gaat voelen om eens een schouder sjimmie te laten zien bijvoorbeeld. Of, als je echt durft, misschien wel een beetje reggeaton spice durft te gebruiken.

Dat is waar mijn ladystyling workshops over gaan. Speelsheid, durf en vooral heel veel fun. Met een groepje vriendinnen, een feestje of toch liever privéles om te beginnen. Het kan. Je hoeft alleen maar die eerste stap te zetten en contact met me op te nemen. Dan gaan we samen op zoek naar jouw stijl. En daarna? Show je stijl op de dansvloer, zonder schaamte, gewoon omdat het kan! Laat de heren maar versteld staan.
We are women, hear us roarrrrrr!

[powr-comments id="f62c0f05_1515758853917"]

Add a comment

 dans09

Eindelijk, we zijn los! ABanico Expressive Workshops & Coaching is een feit en dat vieren we met een leuke winactie.

Ik stel jullie steun enorm op prijs. Zowel de volgers van het eerste uur als ook nieuwe geïnteresseerden wil ik daarom vragen om me niet alleen hier op de website te volgen, maar ook op Facebook de nieuwe pagina “leuk te vinden”. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, foto’s, video’s en meer.
En zoals beloofd hang ik er een leuke actie aan. Wanneer ik 250 “likes” op de pagina heb verloot ik onder alle volgers een salsa suelta workshop van een uur voor 5 personen. Dus gezellig met vrienden / vriendinnen kennis maken met Cubaanse salsa.

Iedereen maakt kans. Hoe? Klik HIER om naar de Facebook pagina ABanico Dans met mij te gaan en klik op de knop “vind ik leuk”. Je dingt dan automatisch mee. Van mij alvast een dansje als dank voor je steun!

Bailaconmigo, kom dans met mij!

PS: ook nog kans maken op een uniek kunstwerkje? “like” dan HIER ook de pagina ABanico Creatief & Coaching!

[powr-comments id="3c2bf879_1513515466957"]

Add a comment

fotoanjaDaar stond ik dan met mijn rugzak, groen van de zenuwen, op Schiphol te wachten op mijn vlucht naar Havana Cuba. Waarom deed ik dit ook alweer? Oh ja, ik wilde graag leren dansen en een salsavakantie naar Cuba leek een heel goed idee.

Soms moet je dingen doen die buiten je comfortzone liggen. Nou, ik zag mijn comfortzone niet eens meer zo ver stond ik er buiten. In mijn uppie naar de andere kant van de wereld, goed plan! Ja, het was echt een goed plan want ik had nooit durven denken dat deze trip, deze rollercoaster waarin ik mezelf in het voorste karretje had gemanoeuvreerd, me de ultieme feel good verslaving zou brengen, Cuban salsa! Dat is inmiddels vier jaar en vijf steeds langer wordende vakanties naar Havana geleden.

De vele salsalessen van mijn Cubaanse dansleraren, de eindeloze kilometers op de dansvloer in Cuba én in Nederland en mijn liefde voor dat eiland in de Caraïben hebben ertoe geleid dat ik begin 2017 koos om de salsadocentenopleiding te gaan volgen. Inmiddels met de certificaten op zak probeer ik de liefde, de fun en de kracht van Cuban salsa over te brengen op iedereen die het aandurft om een workshop bij me te volgen. Ik nodig je uit om het plezier van salsa dansen zelf te ervaren. BailaConmigo, kom dans met mij! [powr-comments id="87f0b099_1513515790113"]

Add a comment

Contact mij via social media