mixed media dream actieEindelijk, na lang aftellen zijn we uit de startblokken! ABanico Expressive Workshops & Coaching is een feit en dat is een mooie mijlpaal om te vieren met een leuke winactie.

Jullie steun is heel belangrijk voor me. Zowel de volgers van het eerste uur als ook nieuwe geïnteresseerden wil ik vragen om me niet alleen hier op de website te volgen, maar ook op   Facebook de nieuwe pagina “leuk te vinden”. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke evenementen, foto’s en meer.
En zoals beloofd hang ik er een leuke actie aan. Wanneer ik 250 “likes” op de pagina heb verloot ik onder alle volgers dit leuke unieke kunstwerkje, uiteraard gemaakt door mij.

Iedereen maakt kans. Hoe? Klik HIER om naar de Facebook pagina ABanico Creatief & Coaching te gaan en klik op de knop “vind ik leuk”. Je dingt dan automatisch mee. Van mij alvast een dikke dank je wel voor je steun!

Van mijn hart naar het jouwe,
Liefs, Anja

PS: ook nog kans maken op een salsa workshop met vrienden? “like” dan mijn facebook pagina ABanico Dans met mij!
[powr-comments id="6aea88f6_1513516391740"]

Contact mij via social media